|
post #22
|
|||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
تشکر ها: 475
تشکر شده 985 بار در 435 پست
دانلود: 3
آپلود: 0
gXboxLive Leaderboard: 47th
|
دوباره از ایشون بازی خریدم همچنان کارشون یکه! واقعا هیچ جا همچین قیمت و کیفیتی ندیدم (کیفیت مثل این دیدم ولی نه با این قیمت! با دو برابر این قیمت)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
|
post #24
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
بازی ها در دو نوع کیفیت عرضه می شود:
1- بر روی DVD ورباتیم آمریکایی، چاپ روی DVD، کاور بازی چاپ شده بر روی کاغذ Coted، قاب بلو ری (3000 تومان) 2- بر روی DVD T-gate، چاپ روی DVD، کاور بازی چاپ شده بر روی کاغذ Coted، قاب بلو ری (2400 تومان) ویرایش توسط taherism : 02-06-2010 در ساعت 11:18 PM |
||
|
|
|
||
|
post #26
|
|||
|
همکار انجمن
|
WoooooooooooooooooooooW
این کیفیت با این قیمت فوق العاده است ![]() کارت عالیه ![]() Royal Computer فروش فوق العاده فیلم,سریال,کارتون,بازی های PSPو... با قیمت استثنايی ![]() ![]() ![]() Blacksina & Taherism & Royal ![]() Triangle Of Irpsp Activity |
||
|
|
|
||
|
post #27
|
|||
![]() |
سلام
بازیهای من هم امروز رسید (حدود 30 تا ) ولی به نظر من واقعاً . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . از هر نظر عالی هستن خیلی ممنون (فقط حمید جان اسم منو تو لیست مشتری های دائمی ثبت کنید) |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های shino2dream در این پست: taherism (02-10-2010) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|