|
post #1
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
سلام دوستان
من بازی های کنسول 360 رو به صورت جزئی 2400 تومان می فروشم و کسانی که می خواهند عمده خرید کنند (20 بازی به بالا) به من پیام خصوصی بدن تا قیمت رو بهشون بدم زمان رسیدن بازی ها به دست مشتری : برای افرادی که در تهران زندگی می کنند حداکثر 48 ساعت برای شهرستان هم 72 ساعت می باشد نحوه پرداخت پول : با شماره 09123839902 تماس بگیرید روش های دریافت بازی: 1-تحویل حضوری در محدوده شهرک غرب تهران!!(شهرک غرب_بلوار فرحزادی_بلوار شهید دادمان_بلوار درختی_مجتمع تجاری سپهر) (به علت بد قولی بعضی از دوستان تحویل برداشته شد!{البته برای کسانی که قبل از این خوش قولی کرده و سر وقت حضور پیدا کرده اند همچنان پا بر جاست!}) و بقیه دوستان تحویل حضوری ندارند! 2-پیک برای تهران 3-پست برای شهرستانها هزینه پیک یا پست به عهده مشتری می باشد بانک سامان: شماره کارت:4650-0813-8611-6219 شماره حساب:1-813465-800-811 به نام سید مجید طاهری بانک پاسارگاد: شماره کارت:1577-1003-4711-6393 شماره حساب:1-1003157-800-250 به نام سید مجید طاهری و فقط بازی های جدید موجود می باشد و بازی های قدیمی موجود نمی باشد !!!و دوستان قیمت بازی ها مقطوع می باشد!!! و در صورت بالا بودن قیمت می تونید به مراکز خرید مراجعه کرده و بازی رو به قیمت 4000-5000 تومان خریداری کنید برای مشاهده کیفیت بازی ها فایل پیوستی رو دانلود کنید !!!دوستان لطفا بعد از تحویل بازی ، در این تاپیک بگن که بازی تحویل گرفته شد!!! با تشکر از سایت www.irpsp.com بازی ها در دو نوع کیفیت عرضه می شود: 1- بر روی DVD ورباتیم آمریکایی، چاپ روی DVD، کاور بازی چاپ شده بر روی کاغذ Coted، قاب بلو ری (3000 تومان) 2- بر روی DVD T-gate، چاپ روی DVD، کاور بازی چاپ شده بر روی کاغذ Coted، قاب بلو ری (2400 تومان) !ویرایش! دوستان من یه بلک لیست هم درست می کنم کسانی که در این لیست قرار بگیرند دیگه براشون بازی فرستاده نمی شه! Blacklist: ویرایش توسط taherism : 02-07-2010 در ساعت 12:14 AM |
||
|
|
|
||
|
post #2
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
|
||
|
|
|
||
|
post #3
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
|
||
|
|
|
||
|
post #5
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
نقل قول:
عکسی که پیوست کردم برای همین منظور هست
نگاه کن عکس پیوست شده رو روی t gate |
||
|
|
|
||
|
post #6
|
|||
![]() |
سلام , به همه دوستان سايت بگم ;
من 5تا بازي سفارش دادم و همه رو هم تحويل گرفتم بدون هيچ مشكلي و كيفيت كار هم نسبت به قيمت واقعا عاليه .... ![]() |
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
تشکر ها: 450
تشکر شده 945 بار در 411 پست
دانلود: 3
آپلود: 0
gXboxLive Leaderboard: 53rd
|
من هم چندتا بازی از ایشون گرفتم
هم کیفیت بازی (دیسک) و هم کیفیت چاپ و قاب بسیار عالیه! مخصوصا با این قیمت! ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| بلاخره منم به جمع 360 داران Elite پیوستم! ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های blacksina در این پست: taherism (01-01-2010) |
|
post #8
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
|
||
|
|
|
||
|
post #9
|
|||
![]() |
سلام دوستان
بنده امروز از ایشون 7 تا بازی خریدم و باید بگم کیفیت کارشون بسیار عالی بود (دیسک ، چاپ ، قاب و...) و مطمئنا دوباره مزاحمشون میشم ![]() به بقیه دوستان پیشنهاد میکنم حتما ازشون یکبار خرید کنن ، 100% پشیمون نمیشن.
![]() WeaponS : LongShot-ShotGun
MapS : Blood Drive-FuelDepot CharacterS : Sniper-Dominic Santiago |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های PaRaDoXiSt در این پست: taherism (01-05-2010) |
|
post #10
|
|||