|
post #1
|
|||
|
مدیر بازنشته انجمن
![]() |
اين عناوين را بر روي Psp حتما بازي كنيد!
سلام ...
اين تاپيك براي پيشنهاد بهترين بازي هايي كه بر روي Psp بازي كرديد به ديگر دوستان است. در مورد بازي ها لطفا مفيد و نسبتا كامل توضيح دهيد و از زدن پست بي مورد با تاپيك خودداري كنيد. ![]() |
||
|
|
|
||
|
post #2
|
|||
|
مدیر بازنشته انجمن
![]() |
به نظر من یکی از بهترین بازیهایی که برای کنسول Psp تا الان عرضه شده بازی MGS : PO هست . این بازی گرافیک قابل قبول و گیم پلی روانی داره . مهمترین ویژگی این بازی برای کسانی که نسخه های قبلی این بازی رو بر روی کنسولهای PS1 و PS2 بازی کرده اند این هست که نکات مبهم بسیاری که در نسخه های قبل این بازی به جود امده اند رو برطرف میکند . پیشنهاد من به شما دوستان این هست که اگر نسخه های قبلی MGS رو بازی کرده اید و همچنین طرفدار پروپا قرص این بازی هستید حتما این نسخه از این بازی رو که برای کنسول Psp عرضه شده هست را بازی کنید . در ضمن این بازی از سایت Game Spot امتیاز عالی 9.0 را گرفته است .
Gameplay : 9 Graphics : 9 Sound : 9 Value : 9 Tilt : 9 لینک مشاهده ی تمامی عکسهای بازی MGS : PO با تشکر سعيد ... ![]() |
||
|
|
|
||
|
post #3
|
|||
|
مدیر بازنشته انجمن
![]() |
tekken 5 dark resurrection
tekken 5 رو که بیشتر افراد بر روی ps2 میشناسند.این بازیه 3D Fighting با نام Dark Resurrection بر روی psp موجود میباشد.گرافیک بازی نصبت به بازی های دیگر psp فوقوالعاده میباشد و دارای بکگراند حرکات ضربه ای و چند شخصیت جدید نثبت به نسخه ps2 میباشد. game play بازی جذاب و لازم به ذکر است که امتیاز 9.2 را از game spot کسب کرده. ![]() -------------------------------------------------------------- the warriors the warriors ساخته شده از روی فیلمی به همین نام که در سال 1979 به اکران درآمد.بازی به ورت مبارزه های خیابانی میباشد و تا حدی شبیه بازی getting up .شما در نقش گروه warriors هستید که در شهری با گروه های دیگر درگیر میشوید ضربه ها و حرکات هر کدام از افراد گروهتان با هم دیگر متفاوت هست و تکراری ضربات وجود ندارد همچنین برای مبارزه از اشیایی مانند بطری صندلی آجر طبر میله و....میتوانید استفاده کنید محیط بازی تا حدی تخریب پذیر هست بازی داستان زیبایی دارد که ارزش یکبار تمام کردن بازی را دارد همچنین در قسمت هایی باید نام warrirors و ... را با اسپری با استفاده از آنالوگ بر روی دیوار هک کنید همچنین میتوانید رادیو های ماشین ها را به سرقت ببرید و پول کسب کنید.بازی گرافیک و صداگذاریه خوبی دارد. امتیاز از gs 8.1 حتما این بازی را انجام دهید.
![]() |
||
|
|
|
||
|
post #4
|
|||
|
مدیر بازنشته انجمن
![]() |
![]() من به همه EXIT رو پیشنهاد میکنم. یه بازی فوق العاده به سبک Lemmings و ژانر 3D Platformer که شما در اون در نقش Mr.Esc باید تعدادی از افراد رو از محل های حادثه دیده خارج کنین. گیم پلی کاملا جدید و روان که در نسخه دوم بازی به اوج خودش رسیده. همینطور گرافیک ساده و بسیار زیبا به سبک Cell Shade و همچنین موزیک فوق العاده که با مکان های مختلف کاملا متناسبه. یکی از نکات جالب بازی هم Credit بازی هست که به صورت یک مرحله ساده و بسیار جذاب باید اونو بازی کنین. شاید بهترین Credit یی باشه که من به عمرم دیدم... هر نسحه از بازی دارای 10 مکان مختلف و هر مکان دارای 10 لول هستش که در مجموع 100 مرحله رو شامل میشه... این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم... البته یه مقداری مغز نیاز داره.مخصوصا اگه مثل من سرتون درد بکنه برای اینکه توی هر 100 مرحله نمره 100% بگیرین... ![]() باتشکر... ![]() |
||
|
|
|
||
|
post #5
|
|||
![]() |
درود بر دوستان گرامی !
یک بازی بسیار زیبا .
بازی S.A.W.A.T Target Liberty نوع و سبک بازی را خودتان میشناسید اما با آنکه در PS2 هست متفاوت است و جذابیت بازی S.A.W.A.T کامپیوتر را دارد . دقیقا" مانند همان بازی شما میتوانید افراد مضنون را بکشید و یا دستگیر کنید و همچنین افراد به گروگان گرفته شده را آزاد کنید . بازی از بالا نمایش داده میشود اما کاراکترهای بازی کوچک نیستند . تمام اسلحه ها و لوازم و ... در اختیار شما هستند و شما فرمانده گروه S.A.W.A.T هستید . پیشنهاد میکنم این بازی را حتما" امتحان کنید .این هم چند تصویر از این بازی : ![]() ![]()
|
||
|
|
|
||
|
post #6
|
|||
![]() |
درود بر دوستان گرامی !
دوستان
یک بازی زیبا بنام عجایب هفتگانه ( 7 Wonders ) که بازی شبیه به Tetris است اما نه به آن سادگی . این بازی بسیار زیباست ... شما در این بازی نقش سازنده 7 اثر تارخی را دارید که به عجایب 7 گانه مشهور خواهند شد . شما در بازی به عناوین مختلف اشکال شبیه یکدیگر را کنار هم خواهید گذاشت و از چیدن آنها کنار یکدیگر هم امتیاز معمولی و هم جایزه خطی ( که کل یک خط را با هم بصورت ردیفی امتیاز خواهند داد ) و هم جایزه صلیبی خواهید گرفت که بطورت صلیبی خطها را از بین میبرد و بشما امتیاز میدهد تا به آخر مرحله نزدیک شوید و برنده شوید . هر بخش 7 مرحله دارد و یک مرحله ویژه و شانس . داخل خانه ها سنگ وجود دارد که شما با کنار هم چیند اشکال و گرفتن امتیاز آن سنگها را به پائیدن خواهید انداخت و در پائین صفحه گارگرانی ایستاده اند که این سنگها را با توجه به نقشه و برای ساخت بنا خواهند برد . این کارگران نیز حرکات جالبی دارند ... نقشه نگاه میکنند , آب میخورند و عرقشان را خشک میکنند , اگر مدت طولانی بیکار بمانند اعتراض خواهند نمود , و در آخر اگر به اعتراضشان با ریختن سنگ پاسخ نداهید و بکارشان نیاندازید با خشم کار خود را ترک خواهند نمود ![]() چندتصویر هم برایتان میگذارم و در آخر توصیه میکنم حتما" این باری را امتحان نمائید . ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
![]() |
Breath Of Fire III
|
||
|
|
|
||
|
post #9
|
|||
![]() |
من به دوستان سری کراش رو پیشنهاد میدم (دلیلش رو نمیدونم. ولی توی ایران به این سری از بازی ها " کراش" میگن در حالی که اسم اصلی اون " کرش " هستش. در انگلیسی کراش (crush) به معنی له کردن و کرش ( crash ) به معنی تصادف یا تصادم هست که در این مورد دومی درسته )
معمولا هم در نسخه های مختلف به دو سبک rpg و racing عرضه میشه که هر دو توزیعش طرفدارای خاص خودشو داره ( بعضی ها هم طرفدار جفتشن ! ) آخرین نسخه rpg اون crash of the titans محصول سال ۲۰۰۷ هست ( با نمره ۷٫۰ از سایت gamespot ) ![]() و آخرین نسخه racing اون crash tag team racing محصول سال ۲۰۰۵ هست جالبه که بگم سری بازی های کرش از قدیمی ترین بازی های کنسول پلی استیشن هستش ( اولین توزیع اون در سال ۱۹۹۶ به نام crash bandicoot بوده ) و از اصیل ترین اونها هم هستش احتمالا طرفدارای قدیمی این بازی با این روی جلد که مال همون سال ۹۶ هست آشنا باشن : ![]() کرش در یک محیط افسانه ای و راز آلود و همچنین بسیار فانتزی شما رو به مبارزه های سخت با دکتر نـو کورتکس می بره ! از بازی کردنش لذت ببرید ! |
||
|
|
|
||
|
post #10
|
|||
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
تشکر ها: 87
تشکر شده 114 بار در 41 پست