|
post #1
|
|||
|
همکار انجمن
|
این تاپیک رو ایجاد کردم که دوستانی که قصد دارند psp بخرند مشکلاتشون رو مطرح کنند
تا با خیال راحت یک خرید موفق داشته باشند ![]() و پا به دنیای زیبای psp بزارند
Royal Computer فروش فوق العاده فیلم,سریال,کارتون,بازی های PSPو... با قیمت استثنايی ![]() ![]() ![]() Blacksina & Taherism & Royal ![]() Triangle Of Irpsp Activity |
||
|
|
|
||
|
post #2
|
|||
|
همکار انجمن PS2
|
من دوست دارم بخرم !
اما نمیدونم ds or psp کدوم خوبه! در ضمن پول کافی هم برای خرید نو ندارم .کارکرده مناسب نیست یا خوبه! در مورد سخت افزار ها و نرم افزار ها و زیر و بم دستگاه کم و بیش با خبرم و لی قطعی و تخصصی نه! چند بار هم بازی کرده ام ! یه سوال دیگه! زشت نیست برای سن بالای 18 سال که کنسول دستی همراهش باشه تو هر مکانی !!! می دونم!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی شرایط ایران رو در نظر بگیرید مثل خارج!!! نیست.چپ بری و راست بیای مسخره می کنند.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ممنون اگه راهنمایی کنید. با تشکر
ضرب المثل سوییسی=
زبان مثل زنبور عسل است هم زهر دارد و هم عسل I C U نیستم چند وقته !!! ولی قویتربا ADSL میام در آینده ای نزدیک شاید با کنسولی جدیدتر شاید!!! ![]() ![]() سال نو هم به همه مبارک!!!!!!!! به قسمت پلی استیشن 2 هم سر بزنید ضرری نداره!!!! |
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|