|
post #101
|
|||
|
همکار انجمن
|
call of duty:word at war
گرافیک:10 گیم پلی:10 داستان:9 موسیقی:8 صدا گذاری:10 به نظر من بازی کردن این نسخه از call of duty یک تجربه ی کم نظیره/ من که پیشنهاد می کنم حتما این نسخه رو بازی کنید. در کل هم امتیاز 9.1 رو به این بازی می دم.
ICH BIN DER FUEHRER
خود شکن, آینه شکستن خطاست.!!
|
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های bomfunk_mcs در این پست: havard (12-11-2009) |
|
post #102
|
|||
![]() |
نقل قول:
منم با نظر شما كاملا موافقم اين نسخه اصلا يه چيز ديگه بود |
||
|
|
|
||
|
post #104
|
|||
|
همکار انجمن
|
nfs:undercover
گرافیک: 6 داستان:6 صدا گذاری:7 جذابیت:8 موسیقی:7 اما در کل اصلا پیشنهاد نمی کنم این بازی رو بگیرید. چرا که فوق العاده اسونه و د رکم تر از 5 ساعت! میشه تموم کرد بازی رو.
ICH BIN DER FUEHRER
|
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های bomfunk_mcs در این پست: havard (12-11-2009) |
|
post #105
|
|||
|
همکار انجمن
|
سلام.
می دونم خیلی وقته از عرضه ی بازی fallout 3 می گذره ولی من صبر کردم تا این بازی رو تموم کنم بعد امتیاز بدم بهش. اما هر چقدر من صبر کردم این بازی تموم نشد خلاصه این که تصمیم گرفتم قبل از تموم کردن امتیاز بدم.گیم پلی: 9 گرافیک: 7 صذا گذاری:10 موسیقی: 8 جذابیت : 10 هر کسی این بازی رو انجام نداده یکی از بزرگ ترین بازی ها رو از دست داده پش توصیه می کنم حتما اونو انجام بدین. خیالتون راحت حالا حالا ها این بازی رو نمی تونین تموم کنین:D
ICH BIN DER FUEHRER
|
||
|
|
|
||
| تعداد 2 کاربر از پست مفید bomfunk_mcs تشکر کرده اند:: havard (12-11-2009), spiderman2007 (06-30-2009) |
|
post #106
|
|||
|
همکار انجمن
|
UNCHARTED:2
این بازی که توانست عنوان ÷ر فروش ترین بازی را در ماه اکتبر به دست بیاورد , از نظر سایت های معتبربازی مثل irpsp به عنوان بهترین بازی در سبک action adventure است. از مهم ترین نکاتی که باعث می شه این بازی را یک شاهکار بنامیم , تنوع در مراحل بازی و عدم یکنواختی در مراحل مختلف بازی است و بد نیست بدانید که به این بازی حالات cooperativee و multiplayer هم اضافه شده که خبر بسیار خوبی به نظر من برای طرفداران این کنسول پر طرفداره. حالا که بازی رو تموم کردم امتیازات شخصی خودم رو براتون می گم: گیم پلی:*10 گرافیک:10 نور پردازی:*10 ( حیف,بالا تر از 10 نمیشه داد!!) موسیقی:9 داستان:9 کنترل:**10 در آخر: بازی فوق العاده است
ICH BIN DER FUEHRER
|
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|