|
post #1
|
|||
![]() |
سلام.
کسی بازی Dino Crisis2 که مال PS1 هست رو بازی کرده. من دارم این بازی رو روی PSP بازی می کنم،یه جاش گیر کردم نمی دونم چیکار کنم. یه جایی هست داخل قایقیم با اون دختره یه دختر دیگه هم گرفتیم زندانی کردیم.کل مپ ها رو زیر رو رو کردم نمیدونم باید چه کار کنم. اگه کسی رفتتش کمک کنه... |
||
|
|
|
||
|
post #2
|
|||
![]() |
سلام . من فکر میکنم 6 یا 7 سال پیش بازی کرده بودم اون دختره که گرفتین خواهر این پسره ست که آخرش هردو میمیرن
![]() اگه اشتباه نکنم اونجا قایق رو خراب کردن و ماشین زمان قایق کار نمیکنه و دیگه قایق استارت نمیزنه . تو باید با پسره بری اونجایی که دختره رو گرفتین و با شمشیر پسره اونجا یه در هست که روش رو پیچک ها گرفتن اون پیچک ها رو چند بار با شمشیر بزن تا از بین برن . سپس برو تو و ادامه بده تا استارت قایق رو پیدا کنی و بعد که میندازی روی قایق با قایق میری به جزیره دیگه که تو حرکت دایناسورها به شما حمله میکنن و تو با اسلحه پشت قایق باید نابودشون کنی . اونجا به قدری پول میگیری که میتونی چند تا اسلحه بعدی رو به راحتی بخری. یه حال گیری اساسی هم پشت سر داری اون هم اینه که در آخر باید یه کارت داشته باشی که باید برگردی به جزیره اول و اون کارت رو پیدا کنی . ببین این کارت رو باید اونجا که از قایق میری بیرون و از پله ها میری بالا ( تو جزیره اول ) دو تا در هست که یادم نمیاد کدومه ؟ بعدا اونجا یه آبشار کوچیک هست برو انجا و رو آبشار x رو بزن از آون یه برگ میافته تو آب و حرکت میکنه . هر جا که اون برگ ایستاد برو اونجا و کارت رو بردار
ویرایش توسط <ShAdOw> : 02-25-2010 در ساعت 02:31 PM |
||
|
|
|
||
|
post #4
|
|||
![]() |
|
||
|
|
|
||
|
post #5
|
|||
![]() |
آقا دمت گرم ، نمیدونی چقدر علاف شده بودم.
کل نقشه ها رو واسه پیدا کردن اون کارته زیرو رو کردم ولی نتونستم . تا بالاخره تو گفتی. واقعآ ممنونم. راستی c12 رو هم بازی کردی؟ |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های AliMazi در این پست: <ShAdOw> (02-28-2010) |
|
post #6
|
|||
![]() |
|
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
|
همکار انجمن
|
من ازی کردم
اما 3-4 سال پیش امیدوارم بتونم راهنماییت کنم امیدوارم! Royal Computer فروش فوق العاده فیلم,سریال,کارتون,بازی های PSPو... با قیمت استثنايی ![]() ![]() ![]() Blacksina & Taherism & Royal ![]() Triangle Of Irpsp Activity |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های Royal در این پست: nasser_dentist (03-06-2010) |
|
post #8
|
|||
![]() |
دوباره توی Dino 2 گیر کردم. الان یه جایی هستم که یه جورایی با آسانسور میره پایین(توی 3rd energy facility) ، بعد باید جریان برق یا یه چیزی تو همین مایه ها رو به حالت نرمال ببرم که نمیشه و بعد از چند ثانیه دوباره برق دچار مشکل میشه (اون سه تا چراغ که سبز شدن یکیشون قرمز میشه)...
میتونید کمکم کنید؟ ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|