|
post #2
|
|||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
تشکر ها: 475
تشکر شده 985 بار در 435 پست
دانلود: 3
آپلود: 0
gXboxLive Leaderboard: 47th
|
خوب ؟ ![]() ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های blacksina در این پست: subzero (09-02-2009) |
|
post #5
|
|||
|
همکار انجمن PS2
|
دستتون درد نکنه
می خواستم ارسال کنم نشد و سرور عوض می شد. سرور جدید مبارک. ![]() می خواهم در مورد بازی ای صحبت کنم که قانون شکنی کرد بازی که توسط دو کمپانی ea games , criterion ساخته شد می خواهم بگویم که این بازی بر روی دو کنسول ایکس باس و پلی استیشن 2 آمد. ![]() ![]() این کمپانی ها از قدرت نهفته این دو کنسول خوب بهره بردند.نشان دادند که چطور می شود بازی ساخت و به نسل قبل وفادار بود.چیزی که pc باز ها از آن بهره نبردند. بازی شبیه cod4 بود . واقعا این طور بود. نقاط قوت آن= کنترل ان در ps2 بالانس بود صدا گذاری عالی گرافیک توپ خودش نو آوری= پریدن در بازی نبود(یادم می آید در کلیک که از آن به خوبی یاد کرده بود و گفته بود پرش باعث زیبایی بازی نمی شود) تفنگ ها خوب بو دند حل معمای کمتر نسبت به دیگر عناوین قراردادن انیمیشن شلیک که در صفحه اصلی بازی بود و در loading آن هم بود نشان از نو آوری بود که در کمتر بازی شاهد آن بودیم ضعف= داستان بازی کمی گنگ بود و نام ایران با چند کشور هم ذکر شد. طولانی بودن دمو ها کمی اذیت می کرد. خلاصه صحبت من این است که هرکس بازی کرده بیاد تو میدون و تعریف و انتقاد خودش رو بیان کنه و هر کس هم در ایکس باکس بازی کرده تفاوت آن را بیان کند. وقتی که مرحله اول شروع می شود شما در یک شهر جنگ زده به نام veblensk city هستید که در روسیه است. اگر در هنگام بازی متوجه شوید فکر می کنید که با یک عنوان پلی استیشن 3 بازی مکنید در آخر صحبتم این است که چقدر دیر کمپانی ها متوجه قدرت این کنسول شدند به نوعی در بازی black , gow1,2 این قدرت نمایان شد و به زودی هم از میدان کنار آمد و در حال پیوستن به تاریخ کنسول هاست به امید آن که وفاداری بیشتر نسبت به ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 به وجود آید و مانند پلی استیشن 2 و ایکس باکس بی صدا خفه نشوند. منتظر نظرات شما عزیزان هستم. ![]() ![]()
ویرایش توسط subzero : 09-02-2009 در ساعت 11:03 PM |
||
|
|
|
||
| تعداد 4 کاربر از پست مفید subzero تشکر کرده اند:: AdelSoft (09-02-2009), AMN (09-03-2009), blacksina (09-02-2009), spiderman2007 (09-03-2009) |
|
post #6
|
|||
|
همکار انجمن PS2
|
برای دیدن بهتر به این جا مراجعه کنید.
http://media.ps2.ign.com/media/668/668817/imgs_1.html عکسها ای کاش از این بازی ها بیشتر ساخته می شد.
ضرب المثل سوییسی=
زبان مثل زنبور عسل است هم زهر دارد و هم عسل I C U نیستم چند وقته !!! ولی قویتربا ADSL میام در آینده ای نزدیک شاید با کنسولی جدیدتر شاید!!! ![]() ![]() سال نو هم به همه مبارک!!!!!!!! به قسمت پلی استیشن 2 هم سر بزنید ضرری نداره!!!! |
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
|
همکار انجمن PS2
|
ضرب المثل سوییسی=
زبان مثل زنبور عسل است هم زهر دارد و هم عسل I C U نیستم چند وقته !!! ولی قویتربا ADSL میام در آینده ای نزدیک شاید با کنسولی جدیدتر شاید!!! ![]() ![]() سال نو هم به همه مبارک!!!!!!!! به قسمت پلی استیشن 2 هم سر بزنید ضرری نداره!!!! |
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|