|
post #1
|
|||
![]() |
FAKE OR NOT همین طور که همه میدونید قرار بود گروه ژاپنی معروف به MAD که من خودم تا حالا اسمشو نشنیده بودم CFW 6.20 رو بده بیرون که تو همه فروم ها جنجال به پا کرد حتی gen تو سایتش خیلی بدو بیراه بی این گروه گفت که واقعا حق داشت حالا این گروه این CFW رو ریلیز کرده تا الان هر کسی امتحان کرده به Corrupted Data برخورد کرده یا بریک کرده ، ولی بعضی از افراد تونستن God Eater رو روش اجرا کنن ولی save نمیشه کرد همین طور گفته شده باید منتظر ریلیز رسمیه این CFW باشیم. . طبق حرف خوده این گروه این CFW فقط بر روی 2000 و 1000 ریلیز شده. طی آخرین اخبار گفته شده که gen نیز این CFW رو تست کرده و دستگاش بریک شده ،نمیدونم بخندم یا ........ !!!!! ؟؟؟؟ *امتحانش به هیچ کسی توصیه نمیشه* Detail:
Download Link: http://www.megaupload.com/?d=Y9787HTV 1. Need 6.20 Official firmware 2. Need 6.20 CFW MAD-001 3. Create a UPDATE folder. 4. Rename OFW eboot.pbp to 620.pbp 5. Upload 620.pbp on your Root of MS. 6. Put the eboot.pbp in the UPDATE folder. 7. Upload the UPDATE to your GAME directory. 8. Run it. Dont tested and found on other site! ![]() با هر کلیک 10$ صاحب شوید http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=pedramxerxes
ویرایش توسط pedramcyrus : 02-12-2010 در ساعت 12:15 AM |
||
|
|
|
||
|
post #2
|
|||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
تشکر ها: 475
تشکر شده 985 بار در 435 پست
دانلود: 3
آپلود: 0
gXboxLive Leaderboard: 47th
|
تاپیک موقتا مهم شد تا بقیه بحث ها در این زمینه اینجا باشه
لطفا از زدن تاپیک جداگانه خودداری کنید ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
|
post #3
|
|||
![]() |
نقل قول:
تیم gen اونقدر احمق نیست که قرار به امتحان کردن باشه با خیال راحت تستش میکنه و بریک هم بکنن به راحتی درست میکنن |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های Mehdi در این پست: hnboy230 (02-17-2010) |
|
post #4
|
|||
|
سید حمید طاهری
![]() |
خوب اگر بلدن چه جوری آنبریک کنن به ملت یاد نمی دن؟!
|
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
|
چه روی قدیمی ها اجرا بشه چه روی کپی موقتا یک چیز رو تغییر نمیده:
هنوز فریمور 6.00 نیومده که بشه باهاش بازی کپی اجرا کرد! اینی هم که منتشر کردن حتی یک بازی رو هم اجرا نمیکنه هیچ بلکه خیلی ها رو بریک کرده هنوز منتظر یه CFW خوب و سالم هستیم هک go و کپی موقتا پیشکش!!!! ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
|
post #8
|
|||
![]() |
نقل قول:
فقط 1 خبر بود. باز هم ممنون.
![]() با هر کلیک 10$ صاحب شوید http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=pedramxerxes
|
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های pedramcyrus در این پست: blacksina (02-16-2010) |
|
post #9
|
|||
|
خوب مثل اینکه خبر این یکی هم خوابیده
تاپیک غیر مهم شد ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|