|
post #1
|
|||
![]() |
دوستان از اين به بعد اگر در اينباره خبري داشتيد تو اين پست بزاريد !
ممنون ... ![]() psp خود من مدل 3004 با فيرمور 5.50 هستش و مثل بقيه در انتظار هك شدنش ! --------------------------------------------
تاپیک مهم شد لطفا کلیه خبر ها رو چه شایعه چه واقعی در همین تاپیک عنوان کنید و تاپیک جداگانه نزنید با تشکر Blacksina ویرایش توسط blacksina : 03-09-2010 در ساعت 05:22 PM |
||
|
|
|
||
|
post #2
|
|||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
تشکر ها: 475
تشکر شده 985 بار در 435 پست
دانلود: 3
آپلود: 0
gXboxLive Leaderboard: 47th
|
دوستان تاپیک مهم شد لطفا کلیه خبر ها رو چه شایعه چه واقعی در همین تاپیک عنوان کنید و تاپیک جداگانه نزنید
![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های blacksina در این پست: milad_a (03-11-2010) |
|
post #3
|
|||
![]() |
خوب ... اولین چیزی که در هک کردن این ورژن ، به درد بخور به نظر میرسه exploit ها یا همون save های دستکاری شده ی بازیها هستند . طبق آموزشی که در سایتهای مختلف برای این کار گذاشته شده ، این روش فقط توسط دو بازی (در صورت لزوم اسمشون رو ذکر میکنم) قابل انجام هستش ... جدای از اینکه چطوری و روش کار چیه ، آیا در بین دوستان کسی هست که اینطوری نتیجه گرفته باشه ؟ من میخواستم UMD از این بازی ها تهیه کنم و خودم به تستش مشغول شم ... اما همه گفتن فقط 10% امکان موفقیت هست !!! حالا اگر کسی به این روش هک کردن رو تست کرده اینجا بزاره که بقیه استفاده کنن ...
![]() ![]()
|
||
|
|
|
||
|
post #4
|
|||
![]() |
ظاهرا اين سايت به همراه دنياي هك psp به خواب رفته ! دوستاني كه ورژن بالاتر 5.50 دارن چرا چيزي نميگن ؟
|
||
|
|
|
||
|
post #5
|
|||
|
آخرین اخبار
دارک الکس اصلا قرار نیست برگرده پس دلتون رو خوش نکنید go حالا حالا ها قرار نیست هک بشه به یه دلیل علمی: چون فقط باید باگ توی سیو بازی پیدا کنن و یلافاصله بعد از اینکه باگ منتشر شد سونی بازی رو از PSN بر میداره اینم از go ! برای سری های کپی موقت هم هیچکی هیچی نمیگه و مثل اینکه باید تا آخر با این موقت بودنش سر کنید و در نهایت هک بالای 5.50 رو غیر go : تمام فیلم ها تا اینجا دروغ بوده اصلا امکان هک 3000 های بالای 5.03 وجود نداره فریمور 6.00 داره یه کارایی روش میشه ولی بشه هم فقط واسه ما کپی دائما! این بود آخرین خبر ها اصلا خودتون رو امیدوار نکنید! ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
| تعداد 2 کاربر از پست مفید blacksina تشکر کرده اند:: hamed.sharafi (03-11-2010), Royal (03-27-2010) |
|
post #6
|
|||
![]() |
از پاسختون ممنونم . اما این هم غیر منطقی به نظر میرسه ! هرچی هک کردن سختر ، ترغیب هکرها برای هک کردن و معروف شدن بیشتر ! فقط اینکه تا کی باید صبر کرد معلوم نیست
ویرایش توسط blacksina : 03-11-2010 در ساعت 02:23 PM |
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
|
نقل قول:
حالا باید دید....
![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Blacksina & Taherism & Royal Triangle Of Irpsp Activity |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| مدارک من: PSP: پروفسورا | XBOX : دکترا | PC: لیسانس |Wii : فوق دیپلم | PS3 : زیر دیپلم البته دوستان که استاد ما هستن! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های blacksina در این پست: hamed.sharafi (03-11-2010) |
|
post #8
|
|||
![]() |
دوستان يه خواهش داشتم اونم اينكه اگر كسي تونست با هر روشي psp رو هك كنه اينجا در ميون بزاره همه استفاده كنن . حتي از راههاي exploit هم كه شده ... اينجوري نباشه كه مثل قضيه خر از پل گذشتن بشه ! :-(
|
||
|
|
|
||
|
post #9
|
|||
![]() |
psp پسر من هم مدل 3004 با فيرمور 5.55 هستش لطفا " اگر خبري در مورد هك شدن يا امكان Downgrade شدن شنيديد
يا اينجا يا به mashadf@yahoo.com ايميل بزنيد . ممنون |
||
|
|
|
||
|
post #10
|
|||
![]() |
ما هم منتظریم دوست عزیز . به پسرتون بگید فعلا باهاش mp3 گوش کنه