|
post #1
|
|||
![]() |
مشكلات و سوالات
هر كي هر مشكلي در رابطه با ds مشكل داشت مطرح كنه از سر ds تا پيازش خجالت نكشيد!!
طوري نميشه بپرس:63::56: |
||
|
|
|
||
|
post #3
|
|||
![]() |
سلام آقا عادل
در ست است من یک یک پی اس پی باز هستم ولی تریلر جدید ترین و کرافیکی ترین بازی های این کنسول رو که دیدم فهمیدم در حد بازی های متوسط پی اس پی هستند و البته در رابطه با دوستان دی اس باز هم معذرت می خوام ولی این یک واقعیت است.پس آقا عادل پی ای پی3000خودت رو نگه دار . با تشکر وحید مشیری
[GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA(PSP)]
|
||
|
|
|
||
|
post #4
|
|||
![]() |
1-The Legend of Zelda - Spirit Tracks
بکی از اونها که به تازگی معرفی شده
|
||
|
|
|
||
|
post #6
|
|||
![]() |
البته این به خودت مربوطه . ولی تو رو خدا اگه بچه مایه دار هم باشی به بازی های دی اس نگاه کن اصلا معلوم نیست چی هستند و داستان بازی چیه؟؟؟؟ من دی اس داشتم چون تجربه دارم اینو گفتم .
. بخاطر کمکات ممنون ![]() ![]()
ویرایش توسط red_dragon : 07-26-2009 در ساعت 10:41 PM |
||
|
|
|
||
|
post #7
|
|||
![]() |
دوستان من شاید یه کنسول جدید بگیرم.
این Ds Lite چه طوریه؟ مثلا" گرافیکش یا تنوع بازی هاش قیمت بازی هاش و امکانات و قیمت و ... . من تا الآن با PS1-PS2-PSP-Xbox-Xbox360 کار کردم ولی تا حالا با هیچ کدوم از محصولات NINTENDO کار نکردم. پس یه خورده از محصولات این کومپانی برام بگید. خیلی خیلی ممنون
|
||
|
|
|
||
|
post #8
|
|||
![]() |
نقل قول:
من که خیلی باهاش حال کردم. pure clan
parkour [SIGPIC][/SIGPIC] |
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های bonbast در این پست: Mehdi (08-08-2009) |
|
post #9
|
|||
|
مدیر بازنشته انجمن PSP
![]() |
اگه با psp بازي كردي ds ديگه برات جزاب نيست !
شما Wii بگير قيمتش هم زياد نيست 280 تومنه ! گرافيك ِDS جالب نيست ولي ابتكاريه ديگه ولي بزار گيتار هرو برا 3000 بياد ! با صداي شما گيتار هرو براي PSP كار ميكنه ! خودت ميخوني ! |
||
|
|
|
||
|
post #10
|
|||
|
مدير بازنشته تالار موضوعات عمومی
![]() |
سلام.
میخواستم بدونم با DS میشه چه کارهایی به جز بازی کرد؟موزیک ، اینترنت ، برنامه ، عکس ، ویدیو .و ... در ضمن تفوت انواع DS رو میخواستم.(DS-DSi-DSlite) همشون کپیخور شدن؟ قیمت رو هم اگه بگین که دیگه عالی میشه. ممنون. |
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|