|
post #1
|
|||
![]() |
کمک کنید! درایور لازمم! البته نه یک درایور معمولی !!! درایور یک جوی استیک !
جریان از این قراره : من جوی استیک رو از ایران گرفتم. بعد توی ایران یک مدت استفاده کردم. بعد خراب شد. برادرم هم بلد نبود درستش کنه. گارانتی اش هم تمام شده بود. برای همین گذاشتمش یک گوشه و دیگه استفاده نکردم. بعد که اومدیم ترکیه ، جوی استیک رو نیاوردم. بعد به سرم زد بگم یک آشنا جوی استیک رو بیاره تا ببینم می تونم درست کنم؟ بعد که جوی استیک رو آوردند ، بازش کردم تا ببینم میتونم درستش کنم ، دیدم سر ازش در نمیارم. برای همین یکبار همینطوری زدم به کامپیوتر. کار نکرد ولی وقتی آمدم بلند بشم ، سیم جوی استیک به من گیر کرد و افتاد زمین. یک لحظه به کامپیوتر نگاه کردم دیدم جوی استیک یک لحظه وصل شد و بعد قطع شد. فهمیدم سیمش از قسمتی که به جوی استیک وصل میشه ، اتصالی داره! برای همین رفتم و سیم رو قطع کردم و دوباره وصل کردم. جوی استیک درست شد ! ولی ویبریشن جوی استیک کار نمیکرد اول فکر کردم سیمش قطع شده ولی وصل بود. خلاصه تو اینترنت گشت زدم و دیدم که خیلی ها همین مشکل ویبره رو دارن! با همین جوی استیک ! ولی در جوابشون هم گفته بودن برو درایوری که توی جعبه ی اون هست رو نصب کن. ولی من به اون سی در درایور جوی استیک دسترسی ندارم چون برادرم فکر کرده بود که اون بازی درایور هست ! که نصب نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! (خوب اون موقع سال 2004 بود و بلد نبود !) برای همین انداخته بودش دور ! اگه میشه درایور این جوی استیک رو برای دانلود بذارید!!!!!!!!!!!!!!!!! مدل جوی استیک : نا معلوم! مارک جوی استیک : Topway عکس جوی استیک : ![]()
|
||
|
|
|
||
| نمایش تمام تشکر های star.boy در این پست: hnboy230 (02-17-2010) |
|
post #2
|
|||
|
مــــــدير سايت
![]() |
سلام
فکر کنم سایتش این باشه http://www.sztopway.cn/product/tp-pce3.htm توش درایور هم داره نصب کن شاید کار کنه |
||
|
|
|
||
|
post #3
|
|||
![]() |
نقل قول:
![]() باز هم مرc. ویرایش توسط star.boy : 02-14-2010 در ساعت 11:00 PM |
||
|
|
|
||
|
post #4
|
|||
|
مــــــدير سايت
![]() |
نقل قول:
|
||
|
|
|
||
|
post #6
|
|||
![]() |
داداش کسی نمی خواد کمک کنه؟ می گم جوی استیکم ویبره نمیزنه :(( درایور می خوام من :((
|
||
|
|
|
||
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|